Utflykt med Paddan söndagen 9 maj 2021 kl 13.45

sön, 2020-12-20 10:55 -- drupal

Samling vid Paddanbåtarnas avgångskaj intill Kungsportsplatsen söndagen den 9 maj kl. 13.45

Från kl. 14 och två timmar framåt är ”PartyPaddan” vår trygga bas för en specialdesignad båtresa från Göteborgs kanaler, genom hamnen och längs fina Säveån tillsammans med kunnig guide.
Vi är utomhus hela tiden och undviker trängsel men kan ändå träffas under trevliga former och se staden ur ett annat perspektiv.

På båten bjuder vi på individ-”wrappad”förtäring, smörgås, med dryck.
Utflykten går av stapeln oavsett väder, ta med varma kläder. Regnponcho kommer att erbjudas om så krävs, det ingår. Vi stiger av vid Kungsportsplatsen cirka kl. 16.

Sista anmälningsdag är 11 mars 2021. kostnad 50kr för vuxen och 25 kr för barn upp till 16 år.
OBS! Båten är inte handikappanpassad och toalett saknas.

Anmälan till: info@allergiforeningen.com. Ange namn på deltagarna och ålder på medföljande barn.
Eventuella matallergier anges i anmälan. Samtliga som deltar måste vara medlemmar i någon av de arrangerande föreningarna. (se ovan)
Samtidigt med anmälan Swish till 0709 564421 ange namn.

Begränsat deltagarantal
Varmt välkommen